Nerazzurri

Jó ebé... Áh, csak nyerni kell

2019. október 20. 11:05 - Rolkó_

sassuolo-inter.jpgSassuolo, 12:30-as meccs... Finoman szólva sem a kedvenc kombó ez számunkra, de nincs mit tenni, ezt is le kell tudni, lehetőleg győzelemmel - az előzményeket tekintve semmiképp sem lesz ez könnyű feladat.

 

 

 

Ó, az az imádni való válogatott szünet! Hányszor, de hányszor leírtuk már, mennyire nem kedveljük, nem feltétlen a most történtek miatt, de tudjuk, hogy ez is mindig benne van a pakliban. A mérleg: két sérült, egy világot átutazó ember, valamint egy Inter-edzésen megsérülő futballista (ezt is ráfogjuk, ha már...). 
Mind a négy szóban forgó ember a kezdőcsapat környékén mozgolódik, eddig Sáncheznek jutott közülük a legkevesebb idő, ekképp ő is fogja a legtöbbet kihagyni, nagy valószínűséggel őt 2019-ben már nem látjuk a pályán. Kár, pedig pont kezdett formába lendülni. D'Ambrosio, Sensi és Godín csak kisebb ideig nem lesz bevethető (utóbbit például akár már ma is be lehetne dobni), de azért na... Nem jó így "visszakapni" a csapatot két hét, és egy eleve fájdalmas vereség után.

Annál is inkább, mert a Mapei stadionba nem igazán nyerni járnak a legények, legutóbb eleve csak 2016-ban sikerült megízlelni ellenük a győzelem ízét, akkor viszont egy igazi Candreva-parádét láthattunk, ezért, és további nyalánkságokért érdemes az akkori meccs összefoglalóját megtekinteni:

 

 

Az ekkor (is) parádézó Consigli ma is kezdőcsapatuk tagja lesz, de Berardi is keserített már Inter-életet, ahogy egyébként még rajtuk kívül is egész jó nevekből (Caputo, Obiang, Defrel, Traoré) sikerült összehozni a 2019/2020-as Sassuolo-keretet. Más kérdés, hogy egyelőre viszonylag hullámzóak, legutóbb az Atalantától kaptak egy 4-est hazai pályán - remélhetőleg most is hasonlóan fognak működni egy ugyanolyan játékrendszer ellenében.

Contének sokasodtak a gondjai a Juve-meccs végéhez képest is, ugyebár a támadógépezet legfontosabb embere, Sensi ugyanis edzésen újra megsérült, és további meccseket kénytelen kihagyni, ahogy D'Ambrosio és Sánchez kiválása is érzékeny veszteség. Utóbbi két említett távolmaradása egyébként egy kis "felfrissülést" is hozhat: talán végre megnézhetjük a válogatottjában rendre jól focizó Lazarot egy kicsit több ideig, illetve az előszezon egyik legkellemesebb meglepetése, Esposito is szerepet kaphat majd valamelyik találkozón.

 

esposito-inter.jpg

 

Most újra is kissé erőltetett menet kezdődik, egy kategóriával gyengébb ellenfelekkel, de sok botladozás nem fér bele, mert akkor ismét a hibák és hiányosságok elemzéséről fognak szólni a posztok. Ezt pedig nem szeretnénk.

 Várható kezdő: Handanovic - Bastoni, de Vrij, Skriniar - Biraghi, Barella, Brozovic, Gagliardini, Candreva - Martínez, Lukaku.

A 12:30-kor kezdődő mérkőzés élőben lesz látható a Digi Sport 1-en.

Ja, és a végére még valami: a srácoknak a legrégebb óta "állományban lévő" szerzőtársunk, csabinter miatt is győzniük kell, ugyanis ma születésnapja van!

komment
süti beállítások módosítása