Nerazzurri

Finito

2016. április 21. 10:47 - PaulPierce34

inter3-1024x720.jpg

Egy olyan estén vagyunk túl, amely összefoglalja az elmúlt 6 évünket. Megkaptuk az esélyt, a lehetőséget, ám végül botlábú fiaink nem éltek vele, a rivális pedig kimászott a csávából. Minden létező remény odaveszett, jövőre sem indulunk a Bajnokok Ligájában, ez most már tény. Egy este krónikája, percről percre.

20:25     Gondoltam, még egy kis kockulás belefér a meccs előtt és NBA2k bekapcs, adok nektek Jordannel!

20:53     Nem fért bele, de nyertem. Jordannel 15 pont, 5 lepattanó, 4 assziszt.

20:54     8 perce tart a meccs, épp streamet keresek. A megszokott, jól bevált oldalon ezúttal nincs használható link. A kezdőcsapatot inkább meg se néztem, majd meccs közben kibogarászom valahogy.

20:55     Rolkó, segíts, nincs stream!

20:56     Rolkó jó fej, segít, de a stream –nekem legalábbis- vállalatlanul szaggat.

21:05     A vér kezdi elönteni az agyam. Épkézláb streamet még mindig nem találtam, az eredményeken követem a meccset. A farkasokét is, és bizakodva konstatálom, hogy többet van a labda a Torinónál. Nocsak, nocsak.

21:08     Találtam egy streamet, ami csak fél percenként áll meg 10 másodpercre, de legalább nincs arab, kínai, szuahéli kommentátor és potencianövelő reklám sem. Fél siker.

21:15    Volt pár komoly helyzetünk, de szomorúan látom, hogy még mindig csak oldalra és hátra tudnak passzolni a játékosaink. Ha előrefele játékkal próbálkoznak, az egyébként két hete a Carpitól négyet kapó Genova könnyen levédekezi.

21:20     Baszki vezet a Toro!

21:21     Ekkor azt gondoltam, hogy mint minden értelmes csapat, hasonló helyzetben, őrült rohamokba kezd, hiszen itt a nagy lehetőség.

21:30     Félidő, a Torino még mindig vezet, Inter rohamoknak nyoma sincs. Biztos még nem tudják mi a hézag a fővárosban. Na, majd a második félidőben, tuti a szünetben vért isznak a srácok, ha meghallják a jó híreket!

21:35     A szünet pont elég idő ahhoz, hogy megírjam a házimat. A „Ki lenne az álominterjú alanyod és mit kérdeznél tőle?”  feladatra Dávid Kornélt választottam, a kérdés pedig a következő: tényleg buzi Dennis Rodman?

21:44     Beszart az egerem és nem tudom átvinni a pornó ablakról a meccsre.

21:47    Probléma megoldva, bár tény, ami tény, nehéz szívvel zártam be az ’Abby Lee blowjob’ fület, de a csapatért mindent ugyebár.

21:50    Nagyon hamar kiderül számomra, hogy a srácok nem ittak vért az öltözőben. A szokásos lötyögés, ötlettelen próbálkozás, nulla kreativitás. A jól bevált 1-0 végül is meg lehet, így nyertük meg az őszi szezont is. Közben Toro tartja magát, egy x-re most már csak jók lesznek. Nincs itt gond.

22:05     Kezdem megbánni, hogy bezártam Abby Lee-t. Vállalhatatlanul szarok vagyunk. Jovetic mikor jön? Meg egyáltalán miért nem kezdett? Nem bír két meccset egy héten? Mert ha ez a helyzet, akkor felesleges marasztalni a nyáron, akármilyen jó spíler is.

22:06     Manolas egyenlít. Nyugi, nincs gáz, egyet csak begyömöszölünk valahogy, ha pedig a bikák tartják magukat, 2 pont lesz a különbség.

22:10     Egyre idegesebben veszel tudomásul, hogy bár mindig nincs helyzetünk, de Jovetic továbbra is csak melegít.

22:12     Lol, Torres megint gólt rúgott.

22:17     Ez komoly? Ennyire csak mi lehetünk balfaszok. Vezet a Genova.

22:20    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 2-1 a Torinónak Martinez góljával.

22:21     Ez a gyökér az utolsó tíz percre hozza be Joveticet.

22:22     Mikor legyen szerencsénk ma vagy holnap?

22:25     Kinyomtam a streamet.

22:27     Totti egyenlít, de már leszarom.

22:29     No Totty, no party. Nekünk befellegzett, 3-2 a Rómának.

22:30     NBA2k bekapcs, most adok nektek Jordannel!

komment
süti beállítások módosítása