Nerazzurri

Kirúgatjuk a régi főnököt?

2019. november 23. 16:56 - PaulPierce34

Épp a  juve meccsét nézem, miközben az előzetest írom, szóval  azt még nem tudni, hogy egy esetleges első hely lesz-e az esti meccs tétje, de az előző szezonhoz képest némileg visszaeső Torino otthonában egyáltalán nem lehetetlen küldetés a győzelem.

Szívesebben kezdeném egy jó hírrel, de legyünk inkább túl a nehezén: Sensi továbbra sem bevethető, keretben sincs és azt sem tudni, mikor térhet vissza. Fasza. Válogatott szünet után és BL-meccsek előtt vagyunk, Godín pihen, újra és nem először bizonyíthat a helyén Bastoni, mellette természetesen ott lesz a válogatottból csalódottan visszatérő Skrinair, illetve a hollandokkal EB-re kijutó De Vrij is. (egyébként valaki magyarázza el, hogy az amúgy nyilvánvalóan szupertehetséges De Ligt JELENLEG miben jobb De Vrijnél, hogy Stefan rendre csere, mert én nem értem. na mindegy legalább nem sérül meg)

A középpályáról Gagliardini ki- míg Vecino bejátszotta magát az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményével, így az Uru zseni lesz a harmadik tag Brozo, illetve Barella mellett, mögött előtt. Reméljük inkább előttük fog futkorászni, az a szerepkör fekszik inkább a fontos gólok emberének, ezt pedig már Conte is kezdi felfedezni szerencsére - biztos olvassa a blogot).

Elől ha akarna sem tudna variálni Conte, sansza sincs pihentetni Lukakut és Lautarót miután Politano is megsérült, hetekig nem lesz az olasz majdnemrobben, így Esposito újabb perceket kaphat csereként.

A Toro a jó rajt után alaposan visszaesett, utolsó öt meccsükből csak egyet nyertek meg, meg sem közelítik egyelőre a tavalyi énjüket és már az is szóba került, hogy Mazzarrit menesztik. Rosszat nem akarok, a régi főnöknek, pláne azt nem, hogy a hétfő reggelt a munkaügyi központban kezdje, de ha ez kell, hát ez kell...

Miközben ezeket a sorokat írom, ismét megbizonyosodok arról, hogy Olaszországban semmi sem változott az elmúlt évtizedben. Ugyanazok a sztori, ugyanaz a csapat és ugyanaz a végeredmény. Nyert a juventus és nem akárhogyan. Picit azért örülök is, mert az egész világ láthatta, hogy 2019-ben mi folyik a SERIE A-ban. Akármi lesz este, maradunk a második helyen. De ne történjen akármi, nyerjünk, lehetőleg szabályos góllal.

Várható kezdőcsapatok

screenshot_2019-11-23_serie_a_matchday_13_torino_vs_inter_probable_lineups_inter_resume_league_play_with_tough_away_trip.png

Szép emlék:

Tipp: 0-2 gólszerzők: Botta, Taider

komment
süti beállítások módosítása