Nerazzurri

A bukás napja

2019. május 26. 17:01 - PaulPierce34

Mindenki felkészült arra, hogy a ma esti összecsapás lesz a legrosszabb élményetek, mint Inter szurkolók? Ugyanis biztosak lehettek abban, hogy kikapunk. Hogy miért? Mert az Internél nagyobb lúzert nem termett a foci az utóbbi 10 évben.

Két hónapja minden előzetesben leírjuk, hogy ha ezt, meg azt a meccset megnyerjük, akkor már nem kell számolgatni, tuttifrutti a negyedik hely. Aha, március óta sikerült ötször nyerni, ami pont arra volt elég, hogy ma becsokizva kelljen leülni a tévé elé. Sőt, hogy mindezt tetézzem, a derbi óta csak a Frosinonét, a Chievót illetve a Genoát vertük meg. Igen, ez a három  csapat van jelenleg kieső helyen.

Na ugye, TE, kedves olvasó sem hiszed el, hogy pont ma nyerünk a bombaformában lévő és az életéért küzdő Empoli ellen. Mert nem fogunk. Az elmúlt 10 évben egyetlen fontos meccset tudtunk megnyerni, azt is valami gusztustalan mákkal a Lazio ellen. Majd pont ma nyerünk, mi?

Amikor múlt héten Mertens a maga 160 centijével gólt fejelt, akkor eldöntöttem, hogy én ugyan ezt a mai vereséget nem fogom megnézni. Úgyis 19 órától kezdődik az Indy500, az izgalmasabb lesz, mint egy sima vendég győzelem.

Már látom lelki szemeim előtt, ahogy a hetvenedik percig megy az ötlettelen körbe-körbe adogatás, totális tanácstalanság, majd a Nord elveszti a türelmét és elkezd fütyülni, meg sörös üvegeket dobálni a pályára. És ekkor annak rendje és módja szerint jön egy Empoli kontra, amit ki más, mint a nyugdíjas Matteo Brighi fejez be.

Addigra persze a Milan már rég vezetni fog, legalább két góllal, az Atalanta is simázza a Sassuolót, szóval még a riválisok szerencsétlenségében sem bízhatunk.

Aztán Spalletti becseréli Ranót, meg Borja Valerót,magában meg röhög egy jót, Icardival együtt, hogy jól kibaszott velünk, mielőtt lelépnek. A kopi ráadásul 30 millió eurós végkielégítéssel a zsebében, Maurito meg egy Bl-induló csapathoz szerződve. Persze, hogy szarnak bele.

Hát, akkor én is. Na, ki nézi velem az Indycart?

Tipp: Inter-Empoli 0-1

Várható kezdőcsapat:  Carrizzo- Jonathan, Silvestre, Vidic, Pereira- Kuzmanovic, Gargano, Medel- Candreva, Osvaldo, Schelotto

Egy szép emlék:

Nyilván elsőre furának hathat a bejegyzés stílusa, de mindenkit megnyugtatok: ennyire prosztók mi sem vagyunk, hogy az Indy500-at nézzük a mai meccs helyett. Az amerikai major ligákban a szurkolói kultúra része az úgynevezett 'jinx', azaz vészmadárkodás. A lényege, hogy egy fontos meccs előtt a sárga földig lehordod a csapatod és a barátaidnak is egész nap azt mondod, hogy úgyis kikaptok. Aztán persze, reménykedsz benne, hogy épp az ellenkezője fog történni és a kedvenceid diadalmaskodnak a létfontosságú meccsen. Ez a poszt sem más, csak egy jinx. Amúgy meg tuti, hogy kikapunk.

komment
süti beállítások módosítása