Nerazzurri

Bírni az iramot

2019. október 26. 13:27 - touristique

intpar.jpg

A kíváló hétközi meccs után jöhet a visszatérés a Serie A-ba, ahol a BL-el ellentétben a mérleg eddig parádés, és remélhetőleg Contéék minden erejükkel azon lesznek, hogy a ma esti, Parma elleni hazai meccs után se legyen keserűbb a szánk íze. Én a magam részéről azt kérném, hogy amennyiben a srácok 4 gólt szándékoznak rúgni, azt semmiképp ne az első 60 perc előtt abszolválják, mert nincs kedvem remegni, mint múlt hétvégén. Kivéve talán, ha 9-nél akarnak megállni, mint tegnap a Leicester City.

A Parma némileg a meglepetéscsapat-kategóriába sorolható az első 8 meccs alapján, tekintve, hogy eddig pont annyi pontot gyűjtöttek, mint a Lazio vagy a Fiorentina, pedig a keretük erőssége alapján inkább valahol a két genovai csapat szintje alá tenném őket. Jómunkásemberek azért akadnak arrafelé, például a ma esti kezdőjükben ott lehet az ex-milanos, gusztustalan Kucka, a velünk félévente szóba hozott manchesteri menekült Darmian, vagy a még mindig bravúros dolgokra képest Gervinho. Azonban mást már nehezen tudnék kiemelni, és nem kevés a rutinos Serie A-nézők számára is kimondottan semmitmondó név. Szóval dícséretes a játékosok és D'Aversa edző részéről, hogy a kezdeti beragadás után most már az EL helyekre tapadnak. Érdemes továbbá megjegyezni, hogy egy hete egy laza ötössel küldték haza a Genoát, igaz, az ott mesterhármast szerző dán Cornelius közben megsérült, akárcsak Roberto Inglese, valamint Laurinit és Alvest is nélkülözni kényszerülnek. Lesz viszont az ügyes Kulusevski, és egy ismerős név, az Intertől vásárolt , renitens magatartása miatt mindeddig nem sokat szereplő Karamoh. 

Hiányzók a mi oldalunkon is vannak, Sensi továbbra is sérült, állítólag még a következő fordulót is kihagyja, de Vecino, és állítólag Ranocchia játékában sem gyönyörködhetünk, az pedig kevésbé jelent újdonságot, hogy D'Ambrosio és Sanchez sem lesznek. Sokan így a hétközi kezdőből nem pihenhetnek előreláthatólag, jó esélyel csak két helyen változtat Conte, így az olaszosodás jegyében Bastoni és Biraghi válthatják De Vrijt és Asamoaht. A fáradtság lehet talán az Inter legnagyobb ellensége, de teljesen érthető az is, hogy viszonylagos győzelmi kényszer mellett nem fogunk full rotációt látni, meg hát nem is nagyon lehetne, Borját pedig nincs ingerenciánk nézni. Ha úgy alakul a meccs, Lazaro és Esposito játékára azért bőven látunk esélyt. Bírni kell tehát a strapát, és figyelni a fürge pármai támadókra. 

interparma.PNG

A meccs 18.00-tól látható a Digi 1-en, Forza Inter! 

komment
süti beállítások módosítása