Nerazzurri

Rosario, a rosariói, meg egy meccs

2019. március 01. 16:03 - PaulPierce34

index.pngUgye, hogy mi Inter szurkolók soha nem unatkozunk? Ha a játékunk a legtöbbször nem is az, de kifejezetten szórakoztató dolog Nerazzurrónak lenni. Már megint milyen napok vannak mögöttünk? Ma estére azért egy nyugodt, magabiztos győzelemmel is elégedettek lennénk.

 

A mögöttünk hagyott hét, megint nem arról szólt, amiről egy ideálisan működő klubnál kellene, de azért jelen esetben nagy részben önhibáján kívül történik mindez: nagyjából az Icardi által kiadott közleményig, abból álltak a napjaink, hogy Rosario Abisso sporttárs nevével jegyzett woodoo-babát szurkáltunk, aki elvett tőlünk két pontot a múlt fordulóban.

Na, de ugye itt van ez a rosariói csatár, (érted?? Rosario Abisso, Icardi, meg rosariói születésű? durva mi??) ,a tetovált Inzaghi, ahogy csabinter nevezte el és egy olyan közleményt tol az arcunk elé, hogy még most a könnyeimet törölgetem.

Hát, lehet így normálisan, nyugodt szívvel készülni egy meccsre? Ugye, hogy nem.

De azért próbáljuk meg, mert a kuzinok kettő, a farkasok meg már csak három egységnyire vannak  tőlünk, szóval veszélyben a BL-indulás. Abban azért megegyezhetünk, hogy nem akarunk Kazahsztába utazni, szeptemberben, hacsak nem az Asztana kiejti a Fradit a BL-csoportkörért.

Ehhez először is nem ártana, egy lehetőleg sima győzelem, a Cagliari otthonában.  A szárdok egész korrekt szezont tolnak, és ha nagy hülyeséget nem csinálnak, akkor bennmaradnak. A nagyok ellen eddig egy Milan és egy Roma elleni x-re futotta tőlük, mind a kétszer otthon, de azért így sem kéne három pontnál lentebb adni.

Ami minket illett, a hírek szerint 11/10 helyen ugyanaz a kezdőcsapat lesz, mint Firenzében és szerintem senki sem fog meglepődni, ha az egyetlen változást a Dalbert-Asamoah csere jelenti. Reméljük a brazil bekket többet nem látjuk a kezdőcsapat közelében.

Hogy mit várunk ma este? Politano megint robbenezhetne egyet, Perisic hozza a jobbik énjét, Lautaro meg rúgjon végre egy gólt, hadd legyünk még egy kicsit cinikusabbak.

ui: azt amúgy vágod, hogy Wanda azt se tudja ki az a Brozovic?

Tipp: 2-0, Lautaro, Politano

Várható kezdőcsapat

inter.jpg

És a végére egy szép emlék

 

komment
süti beállítások módosítása