Nerazzurri

Nincs még vége

2018. május 06. 11:50 - bimre_

udinese-inter.jpg

Kivéve, ha feladjuk. Ha nem hiszünk abban, hogy a Lazio hibázhat, ha nem nyerünk ma és jövő héten, akkor vége van. De akkor nem is érdemeljük meg.

Nincs más megoldás, hinni kell. Hinni abban, hogy nem így ér véget ez az idény, hogy nem tét nélküli lesz az utolsó forduló. Ehhez viszont elsősorban két győzelem kell, az első ma délben. Most kell megmutatni, hogy mentálisan erős ez a csapat. Most kell kell megmutatni, hogy nem elpusztít, hanem megerősít a múlt hét. Hogy megpróbálhatnak kicseszni velünk, hogy egy-egy alkalommal sikerülhet is, de akkor sem adjuk fel. Akkor sem adjuk fel, ha csak azért nem villan sárga, mert az pirosat érne, azt meg van, aki ellen nem lehet, ha nagy a tét. Akkor sem, ha 75 perc emberhátrány végéhez közeledve valószerűtlenül pattan meg egy labda, ami persze, hogy a kapunkban köt ki. Akkor sem, ha az élő Meki-reklám befejeli.

Meg kell mutatni mindenkinek, hogy elmehetnek ám a kurva anyjukba. Ki kell menni Udinében a pályára, és fel kell törölni velük a gyepet. Mit is lehet tudni az ellenfélről? Azt, hogy gyalázatszar, legyezi őket rendesen a kiesés szele. Az elmúlt fordulóban egy döntetlennel sikerült keretbe foglalni egy 11 meccses (!!!) zakószériát. Legutóbb január 28-án sikerült meccset nyerniük. A rettenetes formájukból adódóan lettek igen veszélyesek, harapni, rúgni, csípni, karmolni fognak, hogy elkerüljék a szégyent. De ma nem jöhet ki nekik a lépés, ha mi nem hagyjuk magunkat.

Rá kell tenni a nyomást a Lazióra, mert nincs még vége. Érezzék csak a leheletünket a tarkójukon, tudassuk velük, hogy továbbra is igényt tartunk a BL-re. Ha elbírják ezt a nyomást és 76 pontjuk lesz az utolsó kör előtt, akkor nem lesz más választásunk, mint gratulálni.  Viszont ha hibáznak, akkor ott kell lennünk. Rajtunk ne múljon. Meghalni is csak így lehet. Állva, férfiként.

Udinese-Inter, 12.30, TV: Digisport1

Hivatalos kezdő:

Udinese (3-5-2): Bizzarri - Larsen, Danilo, Sammir - Widmer, Fofana, Behrami, Balic, Adnan - De Paul, Lasagna

Inter (4-2-3-1): Handanovic - Cancelo, Skriniar, Miranda, Dalbert - Borja Valero, Brozovic - Candreva, Rafinha, Perisic - Icardi

komment
süti beállítások módosítása