Nerazzurri

Egy nehéz este előtt

2018. március 11. 17:48 - PaulPierce34

2191597-45789270-2560-1440.jpg

A klub 110. születésnapját nem is lehetne méltóbb módon ünnepelni, mintsem egy Napoli elleni győzelemmel, amivel nem mellékesen egy picike lépéselőnybe kerülhetnénk az újra pontot vesztő Lazioval szemben. Embert próbáló feladat.

Vágjunk bele rögtön a közepébe: a Gazzetta firkászai úgy tudják, hogy Spalletti már nem igazán van kísérletező hangulatában, így ismét visszatér a megszokott formulához: Candrevának és Perisicnek a vonal mellől kellene kiszolgálni a visszatérő Icardit. Szóval: nincs Karamoh és még Rafinha sem, ez utóbbi pedig több kérdést is felvet. Ha Rafinha március közepére még mindig nincs megfelelő fizikai állapotban, hogy akár csak 60 percet játsszon, akkor minek igazoltuk le? Ha  esetleg mégis rendben van a kondija, akkor miért nem játszik? Egyáltalán minek igazoltuk le? Nagyon remélem, hogy este már ott lesz a neve a kezdőcsapatban. Maurito mellett Miranda is újra bevethető, így eltiltott hiányában gyakorlatilag a teljes keret Spalletti rendelkezezésére áll.

Ha felteszem magamnak  a kérdést, hogy ezt a meccset hogyan nyerhetnénk meg, akkor a válaszom piszok egyszerű: fogalmam sincs. A játék gyakorlatilag minden elemében jobb csapat a Napoli és bár a Roma múlt heti győzelme megmutatta, hogy Sarri csapata sem sebezhetetlen, mégis azt gondolom az inkább csak egy kisiklás volt, mintsem egy hullámvölgy kezdete.

Várható kezdőcsapat:

dx_t6ydu0aaqztw_jpg_large.jpg

Tipp: áá hagyjuk...

Apropó, kérdés: egy olyan "újságíró", akinek a legnagyobb szakmai érdeme kommentátorként, hogy  Bundesliga 2-es meg argentin bajnokikat közvetíthetett Ganxsta Zolee-val, azt miért engedi bármelyik médium is, hogy náluk publikálhasson?

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása