Nerazzurri

Idegtépő mercato

2017. augusztus 06. 17:51 - PaulPierce34

gettyimages-645604930.jpg

Bő három hét van hátra az idei húspiacból és egyelőre inkább félig üres, mintsem félig teli lenne az a bizonyos pohár.  Az utóbbi évek egyik legidegesítőbb nyarát élhetik át az Inter drukkerek, hiszen lóvé van, de valamiért mégsem jön össze az igazán nagy dobás.

A szurkolók türelmetlensége persze abszolút érthető, ami nem csak az elmúlt évtized sikertelenségéből fakad. Látva a Milan totális újjáépítését, sokunk azt hitte, hogy majd a mi rizsevőink is élő FM-et fognak tolni, de nem. És igazuk van, nem szabad ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint tavaly nyáron.

A jelszó: türelem. 

Védelem

Murillo szinte biztosan visszatér a spanyol bajnokságba, az úti cél pedig Valencia lesz - nem, nem a Levantéhoz igazol. A denevérek 13 millió eurót pengetnének ki érte, ami hűen tükrözi a Cordoba utód legutóbbi két szezonban nyújtott teljesítményét. Ha emlékeim nem csalnak, akkor a Liverpool konkrétan négyszer ennyit fizetettet volna érte 2015-ben -akkor nem adtuk el.

Ranocchiával kapcsolatban nagy a csönd az utóbbi hetekben. Voltak érdeklődők Angliából, de egyikből sem lett végül semmi, sőt inkább az olasz vonal tűnik most erősebbnek, méghozzá a genovai emberkereskedők által. Fizetni aligha fog érte bárki is, szóval készüljünk fel a szokásos kölcsön+opciós szisztémára.

A jóga király biztosan marad, ezt misztermarlboro is elmondta a két héttel ezelőtti sajtótájékoztatón, ugyanis maga Spalletti kérte, hogy ne adják el. Hát ez van, valamit nagyon tudhat Yuto.

Murillo -vélhető- távozása előtt is biztosnak tűnt, hogy legalább egy középhátvéd még érkezni fog, így meg aztán tutti-frutti. Skriniar eddig egész jól mutatja meg, hogy a szlovákok mennyivel ügyesebbek képzik a fiatal játékosokat, mint mifelénk, de nem hiszem, hogy Spal annyira bízna benne, hogy rögtön ő lenne Miranda első számú párja.

Korábban Ingio Martinezt lehetett olvasni, ám hiába van relatíve alacsony kivásárlási ára - 32 millió euró- róla biztosan lemondhatunk, ugyanis a Barcához igazol.

dalbert-liverpool-target-nice.jpg

A védelem szélére két tűzforró és egy langyos név van. A legtöbbet emlegetett full back a ballábas Maicon, Dalbert, aki már negyedik hete jön holnap az orvosira. A nizza kötelező jelleggel szívatja halálra a vezetőséget, pár hét alatt szépen megduplázták a kivásárlási árat, a legújabb verzió meg az, hogy el se akarják adni. A jobboldalra a Valenciás Cancelo az első számú célpont, a portugál Kondogbiáért cserébe érkezhet. A harmadik jelölt már-már tevezi-lavezzi-szinten mozog az Interrel kapcsolatban: Serge Auriert mindig akarjuk, de sosem szerezzük meg.

Középpálya

Itt a legnagyobb a bizonytalanság. A firenzei különítmény érkezésével kicsit sokan lettünk a pálya ezen szekciójában, szóval szelektálni kellene egy picit. Medelt már fel Dél-Amerika, meg a törökök is vinnék, de valahogy senkivel sem sikerült még megállapodni. Állítólag Kondogbia maga kérte, hogy távozhasson, a Valencia pedig lát benne valamit, amit Mi is láttunk két éve.

Brozoviccsal kapcsolatban semmi hír, ellenben Joao Marioval könnyen lehet, hogy egy szezon után tovább áll. Olyan hírek is szárnya kaptak, miszerint a PSG Auriert is belevonná az üzletbe, hogy megszerezze a portugált. Nem kéne őt elherdálni.

Támadók

Palacio korábban, míg Biabiany a napokban hagyta el a csapatot, őket követheti a sorban Jovetic, de eddig senkire sem sikerült rásózni az öltözők meg a kórházak rémét, holott a Sevilla és a Marseille is érdeklődött. Egy firenzei visszatérést kezdett el vizionálni az olasz sajtó,  talán még fizetni is tudnának érte, hiszen nyáron lerabolták őket.

Perisic-saga jó eséllyel számunkra happy enddel fog végződni, hamarosan hosszabbíthat, míg Ausillio határozottan kijelentette, hogy Candreva nem eladó. Éder iránt is vannak érdeklődők, de a szerkesztőségünk nagy része egyetért abban, hogy jobb lenne őt megtartani, egyrészt mert egy teljesen korrekt kiegészítő ember, másrészt meg nagy lóvét úgysem kaszálhatunk érte.

Ugye a hírek arról szóltak, hogy ha a horvát marad, akkor egy, ha távozik, akkor kettő szélső fog érkezni. Mivel előbbi forgatókönyv tűnik valószínűbbnek, így számoljunk eggyel, aki nem Keita Baldé, hanem a Dortmund tinije, Emre Mor lesz. A játékos ügynöke szerint mindenben megállapodtak a felek, jövő héten pedig jöhet a szokásos vérnyomás mérés.

maxresdefault_1.jpg

Nagyjából itt állunk jelenleg, ami kevesebb, mint amire számítottunk, májusban, de pánikra semmi ok. A sajtó bedobott pár őrült nevet -Vidal, Nainggolan, Di Maria - ami feltüzelte a drukkereket, de valós esélyünk egyikőjükre sem volt és egy darabig nem is lesz.

Ettől függetlenül zárhatunk egy jó mercatót, Sabaini és a stábja pedig szépen, csendben dolgozik azon, hogy az Inter újra naggyá váljon.

 

 

komment
süti beállítások módosítása