Nerazzurri

Mi most elmegyünk pihenni

2017. május 14. 11:10 - Rolkó_

A szerkesztőségünk egyes tagjai szomorúak, mások csupán beletörődtek abba, hogy az Interből újfent nevetség tárgya lett. Egy azonban közös: a blog a szívügyünk lesz továbbra is és amíg Ti itt vagytok, ez a fasza kis közösség, van miért írni. Különleges poszttal készülünk: az első harmadát Paul Pierce, a másodikat Rolkó, míg a záró akkordot bimre barátunk pötyögte be.

/PaulPierce34/

Az utóbbi hetekben olyannyira megszűnt a maradék lelkesedésünk, hogy annak többször is Ti láttátok a kárát, azaz néha nem érkeztek időben előzetesek, máskor az értékelők pedig olykor egyáltalán nem. Ez x év után amúgy is rohadt unalmas műfaj tud lenni és néha akkor sincs hozzá kedve az embernek, ha épp megy a szekér. De erről szó sincs, szóval talán Ti is megértitek, hogy senki sem akarja beharangozni, majd értékelni a hátralévő három fordulót.

Legalábbis egyesével, külön-külön. Ugyanis akkora sztahanovi-munkamorállal áldott meg minket a sors, hogy most egy posztban megkapjátok a hátralévő három mérkőzés előzetesét. Igen, jól értitek, ez azt jelenti, hogy egy jó pár hétig nem lesz új bejegyzés.

 yuto.jpg

/Rolkó/

Egy kicsit én is röstellem, hogy ide jutottunk, holott igazából a csapatnak kéne ezt tennie - az utóbbi hetekben úgy nézett ki, csak minket, szurkolókat érdekel igazán az Inter helyzete. Az AHM sincs elfelejtve, de mostanság egy kis időhiánnyal is küszködök, ez azonban általában nem jelentett akkora akadályt, viszont most... Nehéz értékelni az értékelhetetlent, és még nehezebb újra és újra felidézni az idegtépő és elszomorító momentumokat. Az évadot biztosan fogjuk értékelni, még az sincs kizárva, hogy az utolsó két hónap is kap valamiféle lezárást egy podcast formájában, egyelőre annyi biztos, hogy ismét padlót fogtunk. Ki tudja, 2011 óta hányadszor már...?

Ez a rendhagyó poszt egyébként egy hetente frissülő írás lesz, a heti fordulóra aktualizálva. Ebből következik, hogy voltaképp egy tömegkibeszélőként is fog funkcionálni, ugyanis a csapat környékén azért elég komolyan beindultak a történések...

walter.png

/bimre_/

...ott van például rögtön Sabatini érkezése. Az ő pontos pozíciójára leszek kíváncsi igazából, egyelőre inkább homályos, hogy Ausilioval és egy esetlegesen érkező Orialival kiegészülve kinek milyen feladatai lesznek, illetve, hogy kinek a felmenőit kell szedni, ha esetleg balul sülne el valami. Örülök egyébként az egyfolytában cigiző olasznak, Moratti után kicsit hiányzik valaki, aki idegesen füstöl a VIP-ben, ha szarok vagyunk. Ezzel párhuzamosan kiráz a hideg attól, hogy egyre erőteljesebben csilingel a fülünkbe Conte neve, bár őszintén szólva, nem igazán látom, hogy neki miért érné meg minket edzeni, de na. Azért csak ott az az ősjuvés mivolta (pfejj), viszont annyira kilátástalanra sikeredik ez az évtized, hogy valahol el tudnám fogadni....

A végére pedig meginvitállak Titeket egy kis asszociációs játékra: ki kéne találni, hogy mi lesz a várható kezdő. Ebben kaptok tőlem egy kis segítséget. A győztesek jutalma a sikerélmény, amiből neki több adatik meg, mint egy random kiválasztott játékosunknak az elmúlt fél évtizedből.

Inter-Sassuolo, 12.30, TV: DigiSport1

Várható kezdőcsapatok:

Inter (4-3-3): Ne menj el, légyszi - De jó, hogy kaptál új szerződést... ; Mennyivel jobbnak tűntél két éve... ; Te még élsz?! ; T-A-K-A-R-O-D-J - Téged kedvellek ; Téged is ; Rühellem a mentalitásod, takarodhatsz - Be kéne adni, nem?, Nem tudsz egy jó könyvet? ; A cselek közül legyen mondjuk a kétszer átléped aztán kifele megtolod (ha már a csokoládé kifogyott, pisztácia nem is volt)

Sassuolo (4-3-3):

Consigli - Lirola, Acerbi, Cannavaro, Peluso - Sensi, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Matri, Politano

 

UPDATE 1 /bimre_/

 

Már csak 2 forduló maradt, ezt már féllábon is kihúzzuk. Rolkóval azon lamentáltunk, hogy az elmúlt években látott sok fos közül egyik sem mérhető ehhez. Mindig volt valami "okunk" kurva szarnak lenni, idén viszont gyakorlatilag megmagyarázhatatlan, hogy mi történt az Atalanta elleni 7-1 óta, ilyen szintű összeomlásra azért kevés példát tudna mondani az ember a sportvilágból, ha egyáltalán...

A héten aztán szépen lassan szállingóztak a hírek, hogy ki mindenki offolja magát erre az idényre, Icardi és Ansaldi majd csak a következő összetartáson húz interes csukát újra. Egyébként Miranda és Kondogbia sem lesz, mondanám, hogy mekkora érvágás, de igazság szerint ez a csapat annyira mélyen van mentálisan, hogy teljesen lényegtelen, ki játszik és ki nem, mindig ugyanaz a vége.

Az ellenfél a Lazio, ha még nem említettem volna, vagyis nemhogy kimondott esélyünk, még reményünk sem nagyon lehet valami tisztességes eredményre. Ha náluk jóval gyengébb csapatok ellen sem ment, akkor konkrétan 0 darab érvet tudok felsorolni amellett, hogy miért ne kapnánk ma este egy hatalmas ruhát.

A korábban említett sérülések ellenére se nagyon éljük bele magunkat abba, hogy Barbosa vagy a szülinapos, új szerződéses Pinamonti esetleg kezdjen, de 5-10 percre bármelyikük beállhat időt húzni....

Lazio-Inter, 20.45, TV: DigiSport2

kepkep.jpg 

komment
süti beállítások módosítása