Nerazzurri

Idegenben jó a győzelem

2017. február 19. 11:51 - PaulPierce34

interbologna_1.jpg

Idő híján ez inkább egy kommentfogó lesz, mintsem egy előzetes, de a lényegen nem változtat: győzelemmel fogjuk kísérni a húslevest és a hortobágyi húsos palacsintát.

A mögöttünk hagyott napokban semmi izgalmas nem történt, így most épp a fejemet vakarom, hogy mi a fenéről is írjak. Kezdésnek talán felvázolhatnám a kezdőket, de az is felesleges, mert percek kérdése, és úgyis jön a hivatalos bejelentés.

Annyi biztos, hogy ez egy must win mecccs, tegnap a Lazio és az Atalanta is nyert, így ha ma nem daráljuk le a bolognait, az a kellemetlen helyzet állna fenn, hogy hiába az elmúlt két hónap remek teljesítménye, visszapottyannánk a hatodik helyre. Arról nem beszélve, hogy  Napoli és a Roma aligha fog pontokat veszíteni, bár ki tudja mennyit vett ki a Sarri-brigádból a madridi túra, másrészről meg Belottiban még mindig bízhatunk.  Ugye milyen magyaros ez? Egy Inter meccs előzetesében a riválisok meccséről írok. Megy a matek, a számolgatás, de ez jó dolog, azt jelenti van még remény.

De visszatérve ránk: Icardi, Brozo még mindig nincs, Kondo kisárgázta magát, de legalább Perisic újra lesz, illetve bízhatunk abban, hogy Éder megint hasznos lesz, mint ahogy Pioli-korszakban többször is

Az ellenről annyit, hogy egy hármas vereség szériából próbálnak kimászni, amiből kettő kifejezetten kínos volt: a Napoli ellen hetet nyeltek be, a Milan ellen meg kettős emberelőnyben sikerült egy utolsó perces góllal kikapni. Vérciki. Ja, amúgy pár hete mi is megvertük őket a kupában.

A három legérdekesebb kérdés a meccsel kapcsolatban:

-Palacio vajh megint Neuerrel aludt előző este?

-Se Brozo, se Kondogbia, így se játszik Banega?

-Vajon megint elalél a magyar média a meccs másnapján, Nagy Ádám 3 méteres oldalpasszaitól?

Tipp: kínkeserves 2-1, Perisic,Éder gólokkal. Gabipad kap 8 percet.

komment
süti beállítások módosítása