Nerazzurri

Nyerni kéne, mert...

2016. december 11. 18:52 - bimre_

intergenoa.jpg

Van egy pár oka.

... mert a Nord megint bojkottot hirdetett. Nagyjából elfogyott a türelmük, úgyhogy most már produkálnia kell valamit a csapatnak, vagy számolhatnak a fiúk a következményekkel.

... mert másfél hét múlva utazok Milánóba. Black and Blue Friday, jippiijáájéééj, 50 százalékkal olcsóbbak voltak a jegyek a Lazio ellen, plusz a repjegy se kóstált sokat, hát miért is ne vágnék bele. Ez lesz a második túrám, első alkalommal a Roma ellen voltam másfél éve (ezek szerint nem fogok menni 2017-ben, hmm, kár), akkor félház volt. Most két győzelemmel lehetne visszacsábítani a szurkolókat, hogy kicsit jobb hangulatban - 36 ezernél valamivel többen - karácsonyozzunk a Lazio ellen (és ne úgy, mint tavaly).

... mert a Chievo győzelmével épp visszazuhantunk a 11. helyre, ami az alsóházat jelenti, az pedig meglehetősen szarul fest. Mondjuk jobban belegondolva, legalább lesz egy tabella, amit vezetni fogunk.

... mert egy győzelemmel viszont egészen a 8. helyig repülhetünk előre. Legalábbis holnapig, amikor pályára lép a Fiorentina... szóval adott esetben csak ma nézzünk tabellát, de ma simán be is rakhatjuk háttérképnek!

... mert riogatnak olyan kezdővel is, hogy 3 belső védő, Nagatomo meg Biabiany wingbackben, esetleg Feli... jó, inkább abbahagyom, felejtsük el.

... végül pedig azért, mert különben mehet mindenki a picsába.

Internazionale-Genoa, 20.45, TV: Digisport 2

Várható kezdőcsapatok:

Internazionale (3-4-3):

Handanovic - Ranocchia, Miranda, Murillo - D'Ambrosio, Brozovic, Banega, Joao Mario - Candreva, Icardi, Perisic

Genoa (3-5-2):

Perin - Budrisso, Izzo, Munoz - Lazovic, Rincon, Miguel Veloso, Laxalt, Rigoni - Ocampos, Giovanni Simeone

komment
süti beállítások módosítása