Nerazzurri

Felhívás! Szerzőtársat keresünk!

2016. augusztus 24. 18:44 - bimre_

felhivas.jpg

Új idény, új edző, új remények és reményeink szerint új arc(ok) is! A motivációnk a régi (sőt!), az időnk és energiánk viszont folyton változik - öregszünk és zajlik az élet, na. Éppen ezért, illetve közös kis szerelmünk, a blog további minőségi munkájának érdekében keresünk valakit (vagy valakiket), akik érez magában kellő erőt, kreativitást és kalandvágyat, hogy kis szerzőcsapatunkhoz csatlakozzon. Részletek tovább után.

Belecsapva a közepébe: segítségre lenne szükségünk, hogy a napi heti feladatokat (beharangozó, értékelő és bármi egyéb, ami felmerül) a megszokott színvonalon láthassuk el, elvégre értetek van ez az egész, nem szeretnék csalódást okozni.

Követelmények:

  • A szíved az Interért dobogjon!
  • Sem nemre, sem korra nincs semmifajta megkötés, mindenkit szívesen látunk.
  • A legfontosabb: minden jelentkezőtől várunk egy PRÓBABEJEGYZÉST!! Témabeli kikötés nincs azon kívül, hogy természetesen az Interről szóljon. Lehet bármi, beharangozó, értékelő, akármilyen elemzés, kreatív írás, stb. A lényeg, hogy az író egyéni véleményét tükrözze. Nem kell azzal foglalkozni, hogy mi egyetértünk-e vagy sem, mivel minket csak írás minősége érdekel. A minőséghez a helyesírás is hozzátartozik természetesen: rettenetesen szigorúak nem leszünk, de a durva helyesírási hibákat kerüljük . Vagy, ahogy Viridis fogalmazott anno nekem: üssük meg az "elvégeztem az iskolát"-szintet. 

 

Konkrét határidőt nem szabunk meg, de azért örülnénk, ha a mostani hét végére megérkezne mindenkitől a próbaposzt. A beérkezett műveket mindannyian elolvassuk, aztán döntünk, de minden jelentkezőt értesítünk.

A próbabejegyzéseket a blog facebook-oldalán privát üzenetben kérjük, mivel ez a legegyszerűbb, de ha valakinek ez nem szimpatikus vagy nincs facebookja, akkor jelezze itt kommentben, szívesen adunk e-mail elérhetőséget is. Illetve minden további kérdésre is válaszolunk.

A Nerazzurri Blog facebook-oldala IDE kattintva érhető el.

Forza Inter, Forza jelentkezők!

komment
süti beállítások módosítása