Nerazzurri

Szenvedésre felkészülve

2018. február 17. 15:46 - PaulPierce34

genoa-vs-inter-preview-and-prediction-live-stream-serie-tim-a-2017.jpgA Bologna elleni sikerrel egyrészt sikerült elkerülni a klub történetének leghosszabb nyeretlenségi sorozatát, másfelől ami még inkább hihetetlenebb, hogy két vállalhatatlan hónap után is a dobogón vagyunk. Ma este a Genoa ellene kell folytatni a veretlenségi szériát (muhaha), lehetőleg ne döntetlennel.

Mi történt a héten?

A blogger csapatunk biztosan, de jó eséllyel Ti is unjátok az Icardi-sagát, holott még csak február van. A héten már eladtuk őt a Manchester Unitednek, a Real Madridnak, sőt a sajtó a héten a Chelsea és a Bayern München nevét is bedobta. Ennek örömére, máris kevesli Maurito az évi 7,5 millió eurós fizetését, amit szeretné ha újabb 2,5 millával dobna meg a klub, ami a 63. szerződéshosszabbítása lehetne az elmúlt 3 évben.

De nem elég, hogy Icardi távozását rebesgetik, a sajtó végre felfedezte magának Skriniart is és hát annak rendje és módja szerint őt is elfogjuk adni, ugyanis a szlovák máris továbblépne egy nevesebb klubhoz. Nem kell ám mindent elhinni, Milan szerint csak félrefordították amit mondott. Legyen így.

Ami a kórház a város szélén rovatunkat illeti, nem túl rózsás a helyzet: Icardi, Perisic és Miranda is külön edzésmunkát végzett az elmúlt napokban, így egyikőjük sem játszik ma este.

Amit az ellenfélről kell tudni

Lendületben van a Genoa, de a legnagyobb pofont nekifutásból lehet kapni. Két hete Rómában tettek nekünk egy szívességet azzal, hogy ütötték a Laziot Laxalt 92. perces góljával, majd a múlt fordulóban a Chievót is elkapták, szintén idegenben. Rossi, Veloso, Izzo és Taarabt játékára sem számíthat Ballardini mester, ellenben Pandev és a fentebb említett  Laxalt személyében két ex-Interes biztosan ott lesz a gyepen amikor Fabbri sporttárs a szájához emeli sípot.

Ezt várjuk

Csak a szokásos szenvedős játékot, de az utóbbi hetekben szokatlan eredménnyel: győzelemmel.  Rafinha még mindig nem áll készen egy 90 perces bevetésre, így sok kreativitásra most sem kell számítani a Mi részünkről. Kíváncsian várom, hogy Icardi és Perisic hiányában újfent elő tud-e lépni Éder és Karamoh, ahogyan a Bologna ellen. Mirandát a Gazzetta szerint Ranocchia fogja pótolni, de Lisandro kezdetése sem kizárt.

dwobeozumaamg81_jpg_large.jpg

 

Tipp: 0-2 Rafinha, Icardi Éder

komment
süti beállítások módosítása