Nerazzurri

Reménytelenül, kedvetlenül

2016. február 20. 19:19 - PaulPierce34

intersamp.jpgIlyen hangulatban várom a ma esti csörtét, de az utóbbi években ez már nem szokatlan. Egy hete azt mondtam, hogy idén már nem nézek több meccset, de láss csodát, 20:45-től én is ott fogok ülni a tévé előtt, és nem, nem az Üvegtigris harmadik részét fogom nézni a Dunán. Pedig imádom.

Kedv hiányában rövid, tömör beharangozó következik. Kezdjük a legfontosabbakkal: a védelem két szélét inkább nem jósolgatnám, azt szerintem még most sem tudja a nagyra becsült Mester, középen a szokásos MirMur páros tolja majd. Kondogbia és Medel eltiltása miatt ismét kezdő lesz Felipe Melo, míg Brozovic végre padozni fog, de amolyan Mancinisen pont a firenzei gólját követően, így némi meglepetésre Gnoukouri játszhat. Az elefántcsontpartit totálisan elfelejtette a pöcsfej a nyitómeccsen mutatott gyenge játékát követően, reméljük, most a tavaly tavaszi formáját hozza.

A támadósorban két ex-Sampos is szerepet kaphat az Instacsászár és SP személyében, mellettük jó eséllyel Perisic és Palacio lesz a kezdő. Jojo és Ljajics játékára gyakorlatilag nulla az esély, a héten már több olasz lapban is azt rebesgették, hogy egyikük sem fog maradni a szezon végén, szintúgy Telles.

Ha a meccs nem is lesz szórakoztató, de Ronaldo és Mourinho személye miatt érdemes lesz megnézni. Mindketten a helyszínen tekintik meg a mérkőzést, utóbbi állítólag már a Vörös Ördögöknek szemezget pár játékost. Ajánlom figyelmébe Nagatomót, illetve a szakmai stábot is megerősíthetné Mancinivel.

Várható kezdő a Gazzetta szerint:

nevtelen.jpg

Nosztalgia videót is hoztam ám, de ezúttal nem a csodálatos fordítást még 2005-ből, hanem a 2007-es 3-0-ás győzelmet választottam a Samp ellen. Hogy miért? Zlatan fantasztikus csele többet mond minden szónál.

komment
süti beállítások módosítása