Nerazzurri

Nem létező kötelező

2016. április 09. 14:39 - eszgee

frosinone-inter-streaming-dove-vedere.jpgÚjabb kötelező győzelem vár a mieinkre. (Van még nekünk egyáltalán ilyen?) Több mint egy hónapja nem nyert a Frosinone, ezt a meccset talán még Mancini se tudja elrontani. Elvégre az utolsó előtti helyen szerénykedő csapatról beszélünk. A mostani ellenfél havonta nyer átlagban egy mérkőzést, eddig van nekik mindössze hét. Ha ellenünk gyűjtik be a nyolcadikat, akkor hétfőn megint rajtunk röhög majd minden kollégánk és ismerősünk. Lassan megszokjuk, pedig nem kéne.

 

Az emlékezetes Torino meccs óta csupa szép és jó dolog történt a klub háza táján. A most biztosan nem játszó Yutonak eltiltása miatt volt ideje sajnos firkálgatni, és meg is tette. Az ázsiai reklámarcunk odakaparta új szerződésének végére általunk ezerszer átkozott nevét, minek értelmében, 2019 nyara szerepel a "contract expiring" mezőben a következő Football Manager játékban. Remélem csak azért hosszabbítottunk vele, hogy nyáron mélyen a zsebébe nyúljon a Manchester United! Bruhaha!

De ne tréfálkozzunk, mert komolyan kell venni ezt a Frosinone nevezetű tizenegyet. Ősszel 4-0-ra vertük őket a Giuseppe Meazza zöld gyepén, amit 37 469 néző élvezhetett. Ezt ma a helyszínen ennyien biztosan nem látják, mivel csak 10 000 férőhelyes a Stadio Matusa, de remélem ennél sokkal többen fogunk örülni a három pontunknak, igaz csak a képernyők előtt. A játék nem bánnám ha nézhető lenne, de nem élek álomvilágban.

A mi drága kispadon üldögélő szakemberünk ezt találta ki mára:

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Murillo, Juan Jesus, Telles; Felipe Melo, Kondogbia; Biabiany, Jovetic, Perisic; Icardi

Tisztán látszik, hogy megint egy dobókockával sorsolta ki a kezdőt, vagy kettőt lapozott a jegyzetfüzetében, mert Telles és Jovetic a kezdőben kap helyet. Aki meg tudja mondani, hogy mikor álltak egyszerre a gyepen a kezdősípszó pillanatában, az kimehet a konyhába egy kockacukorért jutalomból.

Már csak alig néhány perc a kezdésig, mindenki gyorsan rohanjon el sörért, szotyiért, chipsért vagy nyugtatóért. Vérmérséklet szerint. 

komment
süti beállítások módosítása