Nerazzurri

Talpra állni

2019. március 19. 20:52 - Blazious

avagy Oda és vissza, Zsákos Vecino lábából

 

Minden előjel arra mutatott, hogy vasárnap este nem épp örömünnep elé nézünk, ugyanis a Milan jóval esélyesebb helyzetből várhatta a derbit:  A Piatek és Lucas Paqueta által feltámasztott Rossoneri az utolsó 10 meccsén 7 győzelmet és 3 döntetlent hozott össze a Serie A-ban (és közben a Napolit is kiverték a kupából), míg mi 5 győzelem mellett kikaptunk a Cagliaritól, a Torinótól és a Bolognától is, valamint kizúgtunk az Európa Ligából is a Frankfurt ellen. 
Nem beszélve a morális válságról, a a sérülésekről, és persze az Icardi-sagáról.

Ilyen körülmények között egy döntetlen is bravúr lett volna "idegenben" a Milan ellen. 

54799032_2359573484092777_6743145877885419520_n.jpg

Tovább

Újra tétje van a derbinek

2019. március 17. 11:31 - PaulPierce34

A címadás talán nem szerencsés, hiszen egy városi derbi mindig fontos, de azért most egészen más a helyzet, mint a korábbi években. Gondoltad volna, hogy 2011 áprilisa óta ez lesz az első milánói derbi, amikor mind a két fél a legjobb négyben helyezkedik el a tabellán? Nem túlzás, hogy az évtized egyik, ha nem a legfontosabb derbije vár ránk, bár a Roma tegnapi veresége előrevetíthet egy szalonremi eshetőségét is.

Tovább

A nap, amit mérsékelten vártunk

2019. március 14. 18:16 - touristique

brozovic_errore_dischetto_inter_2019_750x450.jpgMikor az Inter a BL csoportkör utolsó fordulójában az Európa Liga egyenes kieséses szakaszába zuhant, sejtettük, hogy a másodrangú nemzetközi kupa inkább nyűg lesz, mintsem izgalmakban bővelkedő kihívás. Mondjuk végeredményben koefficiens pontokat gyűjtögetni jól jöhet, és talán-talán el lehet jutni az elődöntőig, onnan meg már bármi lehetséges. Ám mindössze egy kör kellett hozzá, hogy komoly nyűggé váljanak ezek a csütörtök esti meccsek. 

Tovább

Nekünk már ennyi is elég

2019. március 11. 21:23 - PaulPierce34

inter-spal.jpegNo, persze azt nem mondanám, hogy igénytelenek volnánk, de aki a kis győzelmet nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Márpedig a jelenlegi helyzetünkben nincs olyan, hogy kis győzelem, minden egyes siker kell a lelkeknek, a tabelláról nem is beszélve. A mai teljesítmény is fos volt, de ki fog erre emlékezni, ha ismét Bajnokok Ligája indulást jelentő helyen zárjuk a szezont?

Tovább

Összeszorított fogakkal

2019. március 06. 23:53 - bimre_

el_1.jpg

A sorsolás előtt két csapat volt, akit mindenképpen el szerettem volna kerülni: a Salzburg és a Frankfurt. Ennek nagyon egyszerű oka volt: ezt a két csapatot ítéltem meg úgy, hogy elég jó focit játszanak ahhoz, hogy kiessünk, viszont nem akkora nevek, hogy ne legyen kellemetlen a kiesés. A másik két kasztba tartoztak azok a csapatok, akik vagy jobbak nálunk és nem szégyen kiesni, vagy kecsegtető továbbjutási esélyek vannak. Végül Frankfurt lett, de ez most a legkisebb gondunk.

Tovább

Kezdődik a lúzer-rájátszás

2019. március 03. 15:42 - touristique

nainggolan_1.jpgUgyan a hétvége célja az volt, hogy bizonyítást nyerjen, az Inter nem része ennek a díszes társaságnak, igenis különb mint a többi versenyző, egy újabb fájdalmas produkció sajnos ránk cáfolt. A vereség Cagliariban ciki, de néha igazán megesik, előfordul. Igazi jelentősége abban áll, hogy ezennel gyakorlatilag nulláról indulhat a küzdelem a 3-4. helyért a Milan, az Inter, a Roma és a Lazio között. Négy csapat, mely kerete alapján kiemelkedik a Serie A középmezőnyéből, ám az első két helyezettel való összehasonlítást igazából senki nem gondolhatja komolyan. 

Tovább