Nerazzurri

"Egy Milan-Inter már három nappal a kezdés előtt ott motoszkál a fejemben" – interjú Baumstark Tiborral, a Digisport kommentátorával

2017. július 09. 16:52 - csabinter

baumstarkt1.jpgA családi legendárium szerint lelépett az óvodai ballagásáról, hogy inkább a helyszínen szurkoljon az MTK-Fradin. A Britannia blog által szervezett kommentátor-népszerűségi versenyben másodikként végzett, tehát hivatalosan is az ország legjobbjai közé tartozik Baumstark Tibor, akit talán a legtöbbet hallhatunk olasz futballt közvetíteni a Digisporton. A nyári szünetet kihasználva sikerült összehoznunk vele egy igen terjedelmes interjút, melyből többek között kiderül, mi motiválja egy Udinese-Chievón, miket próbál hozzátenni a közvetítésekhez, miért izgul a képernyős szereplések előtt, mit hallgat gyümölcsfametszés közben, és mely posztokon erősítené meg az Intert, ha rajta múlna.

Tovább

Bizonyítványosztás - Támadók

2017. június 18. 11:00 - bimre_

cip.jpg

Körbeértünk, a kapusok és védők, valamint a középpályások után értékeljük a gólszerzésért felelős szekciót is. Elöljáróban annyit, hogy a szerzett 72 gól nem kifejezetten rossz teljesítmény - a Juventus 77-tel bajnok lett - még ha 1-2 meccs (7-1, 5-1) némileg árnyalja is a képet, de azt nem lehet mondani, hogy miattunk lett ilyen gyalázatos a szezon. Ettől függetlenül - mint az értékelésből majd kiderül - a 8 játékost nagyon éles határvonal választja el egymástól, van 4 értékelhetetlen és 4 elfogadható/jó teljesítmény.

Tovább

Búcsú

2017. május 28. 18:33 - Rolkó_

arrivederci.jpgMeglepetés! A két héttel ezelőtt leírtakkal ellentétben csak érkezik egy utolsó beharangozó az idényre, az ok pedig nem más, mint a cím. No, nem a szezontól búcsúzunk (az már sokkal előbb megtörtént), hanem néhány játékos bizonyosan az utolsó meccsét fogja az Inter színeiben lejátszani.

 

 

 

Tovább

Mi most elmegyünk pihenni

2017. május 14. 11:10 - Rolkó_

A szerkesztőségünk egyes tagjai szomorúak, mások csupán beletörődtek abba, hogy az Interből újfent nevetség tárgya lett. Egy azonban közös: a blog a szívügyünk lesz továbbra is és amíg Ti itt vagytok, ez a fasza kis közösség, van miért írni. Különleges poszttal készülünk: az első harmadát Paul Pierce, a másodikat Rolkó, míg a záró akkordot bimre barátunk pötyögte be.

Tovább