Nerazzurri

A hónap momentumai - 2017. december

2018. január 13. 18:28 - Rolkó_

ahmveg2.jpgUgye hiányzott már? Hát persze, hogy nem... Elvesztett veretlenség, meccsről meccsre gyengébb játék, egyre hátrébb csúszás a tabellán: mind-mind olyan dolog, amit ismerünk a közelmúltból. Ismét sikerült összecsuklani szinte előjel nélkül, kérdés, ez az állapot csupán átmeneti -e, vagy most már jönnek az elégedetlenkedő havi értékelők.

Tovább

A meccs, amibe az ellendrukkerek is beleborzongtak

2018. január 09. 08:00 - csabinter

obak.jpgEldőlt!! Inter-Sampdoria 0-2! Kiabálta 2005. január 9-én Méhes Gábor a Sport1-en, miután Vitalij Kutuzov góljával kettővel ment a genovai csapat a 83. percben. Mondani sem kell, nemhogy nem dőlt el a meccs, hanem ami ezután következett, annak a futballtörténelem aranylapjain lett helye. Az Inter a 88. és a 94. perc között minden idők egyik legemlékezetesebb hat percét produkálva megfordította az állást és kitörölhetetlen emléket hagyott valamennyi interista szívében. A napra pontosan 13 esztendeje lejátszott kultmeccsre emlékezünk.

Tovább

Góllövő forma kerestetik

2018. január 05. 15:32 - bimre_

fiorentina-inter.jpg

A szezon második fele ma este megkezdődik, az elsőben a csapat teljesítette a célkitűzés első felét és a legjobb négyben fordul rá a tavaszi hadjáratra. A pozitív hozzáállás viszont itt egy darabig véget is ér, hiszen kedvenceink elég rossz ízt hagytak a szánkban, hála a decemberi leolvadásnak. Egyelőre még csak gödörnek hívják, amiben ácsorgunk, de könnyen szélesedhet szakadékká, az ácsorgásból pedig zuhanásba válthatunk.

Tovább

Millió dolláros kérdés

2017. december 27. 00:54 - bimre_

madonnina_nyito.jpg

Bár kedvenceink - a rohadt idegesítő szokásuknak megfelelően - megint 1-2 héttel korábban kivették a karácsonyi szabijukat, nekünk meg újra csak a bosszankodás maradt a december közepi fordulókra - csak hogy idén újítanak Taljánföldön, és majd csak január elején lesz 2 hét szünet. Ha akarom, félig tele a pohár, hiszen így az ünnepek alatt/között is kemény tétmeccseken izgulhatunk, de ha akarom, akkor ez a pohár félig üres, ugyanis nekünk most pont kellett volna az a két hét pihi, hogy mindenki összeszedje magát fejben. Viszont ez nincs, Madonnina a Coppa Italia negyeddöntőjében viszont van.

Tovább

Ajándéktipp: José a fa alá

2017. december 20. 21:12 - csabinter

mourinho-kiss-inter-badge.pngAzt ugye nem kell különösebben ecsetelni, mekkorát dobban egy Inter-szurkoló szíve José Mourinho nevének hallatán. Vagy ha látja leírva. Robert Beasley, Anglia egyik legismertebb újságírója José Mourinho - Közelkép címmel írt könyvet a Speciális Egyesről. A kötet természetesen a triplázó portugál Premier League-ben eltöltött éveire és annak kulisszatitkaira koncentrál, de egy kék-fekete vérűnek is érdekes olvasmány lehet, mert bőven akadnak oldalak José milánói életszakaszának esztendeiről is.

Tovább
Címkék: könyv mourinho

Eddig bírtuk

2017. december 17. 14:36 - PaulPierce34

Ha valaki azt mondta volna nekünk augusztusban, hogy december közepéig veretlen marad a csapat és mindössze két pontra lesz majd az éllovastól, aligha hittünk volna az illetőnek. Pedig jelenleg ez a helyzet, szóval ez a poszt most nem a panaszkodásról fog szólni, mintsem inkább arról, hogy min kellene javítani, hogy a jövőben ne kapjunk ki ilyen buta módon, mint tegnap. Három pontban gyűjtöttem össze, hogy hol kellene fejlődnie a csapatnak.

Tovább