Nerazzurri

Ezen nem múlhat

2018. május 12. 17:10 - PaulPierce34

Ha végül elbukunk, inkább bukjunk el a legfőbb rivális otthonában, egy mindent eldöntő csatában. Ne a Milan elleni, két üres kapus zicceren, ne a  Juventus elleni fájó vereségen múljon a vége, hanem egy férfias csatában, szemtől szemben a Sasokkal. Ehhez ma meg kell verni a Sassuolót. Minden áron.

Bár az olasz lapok nagy része már a héten az átigazolási pletykákkal foglalkozott, --nem csodálkozunk, a bajnokság eldőlt, a nemzetközi kupában már nem érdekelt egyetlen csapatuk sem--  többek között az Inter lehetséges (sőt, napokon belül hivatalos) új szerzeményei szerepeltek a hírekben, ám a szurkolókat, minket ez érdekel most a legkevésbé.

Az általunk egyébként finoman szólva sem kedvelt Atalanta szívességet tett nekünk azzal, hogy pontot csent  a fővárosból a Lazio ellen, megadva nekünk a lehetőséget arra, hogy Rómában, az utolsó fordulóban kijavítsunk minden hibát, amit a szezon közben vétett a csapat.

Előtte azonban meg kell verni a Sassoulot, amely Di Francesco távozása után egy színtelen-szagtalan, unalmas középcsapat lett. Középcsapat? Bár nem néz ki rosszul a 12. hely, de konkrétan a múlt héten vált hivatalossá a bennmaradásuk, miután otthon legyűrték a Samdoriát.

A győzelem tehát kötelező, azok alapján ami pedig hozzánk eljut, azt érezni, hogy nagyon pozitív a hangulat a csapat környékén. Hála a Lazio pontvesztésének, mindenki újfent reménykedik és hisz abban, hogy az Inter ismét a legrangosabb kupasorozatban indulhat a szeptembertől.

Jó hír, hogy van esély Miranda ma esti játékára, bár a Gazzetta még midnig Ranocchiát írja esélyesebbnek a kezdőcsapatba. A Lazio ellen biztosan játszik a brazil, sőt, állítólag Gagliardini játékára is van esély jövő héten, de az már sokkal neccesebb.

Az eltiltását letöltő Vecino ismét játszhat, Borja Valero kárára, azt hiszem, ennek is örülhetünk. És szerintem azon se akadjon fel senki, hogy Candreva fog kezdeni Karamoh helyett. Ilyen sorsdöntő meccseken, egy olasz edző nem fog kezdőbe rakni egy 19 éves kölköt.

Nekik kell menni, elharapni a torkukat, aztán nem nem kegyelmezni, hanem felfalni vacsorára.

A többi meg jövő héten kiderül.

forza crotone

Várható kezdő:

nevtelen_1.jpg

Tipp: 4-0

komment
süti beállítások módosítása