Nerazzurri

Bizonyítási lehetőség

2017. december 12. 18:05 - Rolkó_

coppa-italia-inter-pordenone654.jpgEljött az idő, hogy egyről kettőre növekedjen a frontok száma: az első lecke nem ígérkezik túl nehéznek, egyben jó lehetőségnek tűnik arra, hogy egy-két (főleg személyi) kérdésre választ kapjunk.

 

 

Pár elvárást is megfogalmazhatunk persze a mostanság látottak fényében:

- Ranocchia hozza le sorozatban a második meccsét hiba nélkül, ez esetben talán kezdenénk elfogadni, hogy elfér a cserepad végén.

- Dalbert az utóbbi két meccsén igen pozitív benyomást tett ránk, itt a remek alkalom, hogy tovább erősítse a hitünket a "hosszútávonnemleszflop" gondolatunkkal kapcsolatban.

- Gagliardinin kisebb lesz a nyomás, gyűjthetne esetleg egy kis önbizalmat, hogy visszatérjen a szűk egy éve látott énje. 

- Karamoh... Kiscsávó, csak ésszel, de felszabadultan!

 

migliore-karamoh-inter-genoa_1.jpg

 

Emellett még pár gondolat:

- Skriniar lesz Rano párja hátul, ezzel egyszersmind elkezd felkészülni a jövőre (remélhetőleg) rá váró feladatokra, amikor már nagyrészt heti két meccsen kell bizonyítani.

- Cancelo... Nos, őt még szinte csak a youtube-ról ismerhetjük, ma talán bővebb betekintést nyerhetünk a repertoárjába. A jobbhátvéd posztot továbbra is elfelejthetjük vele kapcsolatban.

- Joao Márionak erre a meccsre óriási szüksége lett volna, de sajnos a keretben sincs betegség miatt, rajta kívül egészen biztosan nem látjuk Mirandát és D'Ambrosiot sem.

- A Primaverában rendszeresen játszók közül Lombardoni, Emmers és Pinamonti esetében él a remény, hogy látjuk valamelyiküket...4-5 perc erejéig.

Várható kezdőcsapat: Padelli - Dalbert, Skriniar, Ranocchia, Nagatomo - Gagliardini, Vecino - Karamoh, Brozovic, Cancelo - Éder.  

Egyébként a harmadosztályú, előző fordulóban a Cagliarit búcsúztató Pordenone csapata lesz az ellenfél, a Digi Sport 1 élőben közvetíti a 21:00-kor kezdődő meccset.

Az utóbbi idők egyik legmókásabb plakátja a vendégek érdekeltségi köréből érkezett, ezen a linken tekinthetitek meg.

 

komment
süti beállítások módosítása