Nerazzurri

Új idény, szokásos cél: visszatérni az elitbe

2017. augusztus 20. 20:08 - PaulPierce34

img_0001.JPG

Magam sem tudom miért, de akármennyi rossz dolog történt ezzel a klubbal az utóbbi 7 évben, az Inter drukkerek mindig optimistán várták az új szezont. Akármilyen ismeretlen játékost is igazoltunk,remdre elhittük, hogy az jobb lesz, mint azé előd. És persze a legtöbbször nem igy lett, de meg mindig van hitünk. Ezúttal egy közös poszttal hangolódunk a szezon első mérkőzésére. 5 kérdés, 7 blogger, 35 válasz.

1-5 éve voltunk utoljára a BL-ben. Idén összejön?

2-Ismét megveszi a bajnokságot a rablóbanda vagy új királya lesz Olaszországnak?

3-Tippeld meg az első 5 sorrendjét! (figyelem, ha a kuzinokat az Inter elé teszed, többé nem blogolhatsz nálunk)

4-Lesz-e gólkirály Icardi? Hány gólt vártok tőle avagy írjon-e idén is önéletrajzi könyvet?

5-És a legfontosabb kérdés a végére: mit tudhat a jóga-király, ami miatt még mindig a csapatnál van?

 

csabinter

Idén nem, ha csak ki nem zárnak valakit a BL-ből, és az Intert kérik fel beugrónak, de 2018-ban igen!

Egy cikkemben ész(nek tűnő) érvekkel kardoskodtam a Napoli scudettója mellett (összeszokott, alapembert nem vesztett stabil csapat a legjobb támadósorral), úgyhogy itt is kitartok a detronizálás mellett.

1. Napoli, 2. Juventus, 3. Inter, 4. Roma, 5. Milan

Nem lesz, de 20 fölött fog lőni, ha nem sérül meg. Könyvírás helyett legyen inkább az 5 gyerekével

Materazzi mesélte, hogy régen mennyit szívatták az öltözőben. Valószínűleg ez még mindig így van, ő az egyetlen, aki hagyja magát.

Rolkó

A nagy számok törvénye és az (eddigi) ésszerű igazolások tudatában remélem és hiszem, hogy idény végére összehoznak Nagatomoék egy dobogót. Ha meg nem, hát úgyis hozzá vagyunk szokva.

Itt is az előző törvényszerűségbe kapaszkodnék, mindenféle fogódzkodóba belekapaszkodok azt remélvén, hogy végre nem a Juve lesz a bajnok.

Napoli, Juventus, Inter, Milan, Roma.

Igen, idén a 28 gól elég lesz hozzá tőle.

Univerzális, több poszton bevethető, mindkét bal lábával jól lő és passzol, emellett gyors, kombinatív játékra képes futballista. Nincs kérdés.

PaulPierce34

Biztos vagyok benne, hogy idén sikerül. Ha nem, akkor Ascoli drukker leszek. Jobb ötletem nincs.

Egyetértek a többiekkel, a Napoli lesz a legesélyesebb arra, hogy a Juve kihívója legyen. Az utolsó fordulóig harcban lesznek a bajnoki címert.

1.Juve 2. Napoli 3.Inter 4. Roma 5. Lazio

Élete legjobb szezonja lesz ez, simán el tudom képzelni, hogy 30 gól felett fog termelni. Most van mögötte a legjobb középpálya, amióta Inter játékos. 

Tuti, hogy ő a világ legjobb csapattársa, más magyarázatot nem lehet rá. 

Bimre

Nem tudom, csak azt tudom, hogy valaki szívni fog (vagy nem, mert a Milan 5. lesz, de EL-t nyer). 5 csapat pályázik reális eséllyel a 4-be, plusz ott van a Lazio, hogy telefossa még valakinek az álomhajóját, jelen pillanatban több csapat veszélyeztetett, mint nem. Akik nem, az viszonylag egyértelmű: a Juve és a Napoli ott lesz az első háromban (kettőben?). Milánó és a Farkasok számára lehet kellemetlenebb ez a szezon, mint várják, valaki kiesik a 4-ből, de mind mellett kb ugyanannyi pro és kontra érvet tudnék felsorolni.

Valamikor véget fog érni ez a sorozat, miért is ne idén? A védelmük gyengült annyit, hogy ez pontokban is megmutatkozzon a végén, a Napoli meg van annyira egységes, hogy idén is produkáljanak úgy, mint tavaly, úgyhogy ha valami csoda folytán nem hozzánk kerül a Scudetto, akkor délre megy.

Napoli, Dzsuva, Inter, Roma, Milan.

Mindene megvan, hogy gólkirály legyen, edző, ész a kp-n, kiszolgáló személyzet, idén meglesz neki a 28-30 gólos idény. Szóval: ja.

Ő semmit, de Luciano előtt levezették a bevételeinket Nagatomóval, meg nélküle is, és a különbség pont egy Schick. Kérdés? 

Bobogoal

Igen, egyenes ágon ott leszünk a BL-ben.

Surranópályán megnyerjük a bajnokoságot! Spalettiben nagyon bízom

Inter, Nápoly, Róma, Juve, Lazio

Nem lesz most, de egy 18 gólt várok tőle.

Tele vagyunk eladatlan 55-ös mezekkel.

eszgee

Hogy ezt nagy biztonsággal kijelenthessem, ahhoz nem szabadna sok mostani játékosunknak a keret közelébe sem jutnia. Az utóbbi években papíron most a legerősebb a vezetőedzőnk (ez nem túl dicséretes), ami bizakodásra adhat okot. Alapvetően örülnék, de ciki lenne szenvedni a BL-selejtezőben a Videoton vagy a Honvéd ellen.

Ha sokáig jutnak a BL-ben, és a többiek korán hullanak ki akkor benne van a a pakliban. Ellenkező esetben kizárt. Még leírni is fáj, de övék a legjobban összerakott csapat. Bonucci ugyan hiányozni fog nekik, de őt is simán pótolni fogják. Matuidivel meg nagyot fogtak.

A fenyegetést komolyan véve. Köcsögök, déliek, rómaiak, barátaink akik rómaiak, aztán jövünk mi. Utálok tippelni.

Én továbbra sem szeretem a kapitányunkat. Nem tudom tud -e annyi gólt lőni, hogy ez változzon. Szerintem nem. Engem ő már csak akkor derítene jókedvre, ha 200 millióért eladnánk. Egy idióta. Ráadásul akkora, hogy idén Nagatomo önéletrajzi könyvét is ő írja. Amúgy gólkirály lesz 24 góllal.

Fogalmam sincs. De ha már jóga, akkor megtanulhatná a savászana-pózt (hulla-póz). Akkor tenné a legkevesebb kárt.

touristique

Érzésem szerint ez nagyon kicsin fog múlni, szerencsére már a negyedik hely is BL indulást ér, én pedig valahova ide, vagy pár ponttal ez alá tippelem a srácokat.

Behúzzák, de nem nagy különbséggel.

1. Juventus, 2. Napoli, 3. Roma 4. Inter 5. Milan

A gólkirály úgyis Pazzini lesz, de Icardi is 20 felett végez a bajnokságban, és a kupában is vág néhányat. Olyan 23-ig jut mondjuk minkét sorozatban összesen. Önéletrajzot pedig idén nem várok tőle, csak egy ezzel kapcsolatos tweetet, amiben elmondja, hogy a Mindig Előre című könyvét Mario Balotelli segítségével írta.

Valószínűleg Twin Peaks rejtélyeit is előbb fogom kibogozni, minthogy erre a kérdésre választ találjak.

komment
süti beállítások módosítása