Nerazzurri

Teher nélkül

2017. május 07. 13:40 - bimre_

genoa-inter.jpg

Elérkezett a 35. forduló, amikor is kedvenc csapatunk a Stadio Luigi Ferrarisban lép pályára a Genoa ellen. Szerencsére csak az egyik csapat számára van tét a mérkőzésen, hiszen a vendéglátók tesznek még egy kósza kísérletet a kiesésre, minket ugyanakkor ez a veszély már nem fenyeget!

A kemény munkának mindig megvan a gyümölcse, ezt élvezheti ki ma délután Pioli csapata. Hála a parádés, szinte megmagyarázhatatlan téli bombaformának és a sorozatban megnyert meccseknek, a csapat gyakorlatilag februárra bebiztosította a tuti bennmaradást! 40 pontnál szokták ugye meghúzni az elméleti határt, ennyi ponttal már bent lehet maradni, kedvenceink pedig voltak olyan jók hozzánk, hogy nemhogy 40, de egyenesen 56 pontot szereztek eddig. Nem tudok mást mondani: K-Ö-S-Z-Ö-N-J-Ü-K! Sokkal jobb érzés így, nyugodtan figyelni az utolsó pár fordulót, mintha folyton azon kéne cidrizni, hogy kiesünk-e vagy sem.

Ezek után, ahogy várható is volt, kicsit könnyedebbre vették a figurát a srácok, be is csúszott pár vereség, de semmi baj, hiszen volt okunk közben örömre is. Ott volt például a bravúr döntetlen Torinóban, illetve egy fantasztikus pontszerzés a városi derbin. Hiszen tudjátok, ugyan mindig jobb nyerni, de az iksz sose rossz, mert nem vereség! Ráadásul azt is megengedhettük magunknak, hogy kikapjunk Crotonéban, egyrészt azért, mert ők már akkor is bombaformában voltak, másrészt meg 20 pontot úgyse tudnak ledolgozni. Vehehe, vár titeket a B, mi meg jövőre is elsőosztályúak leszünk!

Így a Campionato vége fele eljött a kísérletezés időszaka is, állítólag van rá esély, hogy a két garnitúra Adidas labdáért és egy adag milánói makaróni-alapért cserébe igazolt brazil, Gabriel Barbosa a kezdőként kapjon helyet. Ezt is megengedhetjük magunknak természetesen, hiába volt olcsó igazolás, azért szokja csak a srác a Serie A légkörét, jövőre már komolyabb szerepet kell játszania a bennmaradásért vívott harcban.

Statisztikai szempontból igen jó esély van a győzelmünkre, hiszen a Genoa rosszabb formában van nálunk, ők a legutóbbi 6 meccsükön csak 1 pontot szereztek a mi kettőnkkel szemben. Mekkora nyomor már ez, nem? Kérdés sem maradt, azt hiszem.

Forza Fiúk, csak szépen, nyugodtan, élvezzétek ki ezt a vasárnap délutánt, ne foglalkozzatok semmi mással, nekünk ez már így is egy ajándék!

Probabili formazioni:

probabili.jpg

A meccset a Digisport 1 élőben közvetíti 15.00-tól.

komment
süti beállítások módosítása