Nerazzurri

Mérsékelt lelkesedéssel

2017. április 09. 12:17 - touristique

crotone-inter-streaming-per-vedere-partite-serie-a-calcio-gratis-diretta-live.jpg

Folytatódnak az izgalmak, a múltheti zakót felejteni próbáló Inter ezúttal a festői Crotonéba látogat, hogy egy simának tűnő meccset tegyen vélhetően nézhetetlen borzalommá.

 Tény, a matematikain kívül minden esély szertefoszlott a BL-be jutást illetően. További szomorkodásra ad okot, hogy mivel az EL senkit nem izgat, így kvázi tét nélkül fogjuk lejátszani a következő nyolc meccset. Márpedig nyolc, a Sampdoria ellenihez hasonlító szenvedést nem tudom, hogy fogunk kibírni. A mai párosításból viszont legalább az egyik félnek lesz miért játszania.    

A Crotone azon három csapat közé tartozik, akik nélkül kellett volna elkezdődnie az idei szezonnak, és akkor talán nem változik egy érdektelen dagonyázássá a Serie A középmezőnye december végére (ebből következően talán a nagyobb csapatok ellen is jobban haraptak volna a kisebbek). Az más kérdés, hogy a jelenleg még nem kiesőhelyen álló Empoli annyira belejött a semmittevésbe, hogy mai ellenfelünk egy győzelemmel mindössze három pontra közelítheti meg őket. Én azt mondom, győzzön a jobb, de ha lehet, ne ma folytassák a nagy felzárkózó hadjáratot, mert tőlük egy vereséget aztán tényleg nehezen venne be a gyomrom.

crotone.jpg

 

Nem akarom temetni a mieinket, hiszen ha képességeiknek megfelelően játszanának, simán elhoznák a három pontot. Viszont a mentális tényezőkön kívül problémát jelenthet még Gagliardini sérülése, aminek köszönhetően Medel léphet fel Kondogbia mellé a középpályára. Ez nyilván a második legszebb Mancini korszakot idéző támadójátékot fog eredményezni, de lassan szerintem így is mindenki aláírná Pendrive játékát Brozovicséval szemben. Persze meg lehetne próbálni egy Mario-Kondogbia-Banega triót is, de érzésem szerint erre annyi esély van, mint Sainsbury pályára lépésére, és akkor még nem ejtettünk szót Gabriel Barbosáról, aki ha ma sem… akkor talán mindegy is.

A meccset elvileg a Digisport3 adja élőben 15.00-tól, őszintén szólva én idáig még nem hallottam ilyen nevű csatornáról, de biztos lesz valami jó stream is. Forza! 

komment
süti beállítások módosítása