Nerazzurri

Folytatódik az EL-maraton

2017. április 03. 15:30 - bimre_

inter-samp_kezdo.jpg

Nehéz lenne megmondani, hogy milyen felindulásból, de hétfő estére került a 30. forduló zárómeccse, ahol jön hozzánk a Sampdoria. Mondjuk az lehet, hogy gondoltak ránk a szervezők, így legalább el tudunk menni közösen meccset nézni (vagy nem), ami azért is jó móka, mert általában nem nyerünk. De mi szeretünk kockáztatni, pedig a Samp kellemetlen egy ellenfél.

Lassan talán mindenki elengedi a dobogót (épp egyenlített a szlovák Rolkó csalóék ellen), bár matematikai esély azért akad. Mégis érdemesebb arra koncentrálni, hogy legalább a negyedik hely meglegyen, nehogy már az Atalanta (főleg ők) és a Lazio előttünk végezzen (ejj, de nagy az arcom). Plusz, ha már EL. akkor ne kelljen már nyáron valami fisi-fosi észt/izlandi/kazah/azeri csapat ellen tétmeccset tolni selejtező címén.

Na, de rákanyarodva a hétfő estére, rögtön el is érkezünk egy jubileumhoz: Icardi 150. meccsére készül a Serie A-ban - pont volt kenyéradója ellen. Eddig kétszer találkozott velük ellenfélként a Meazzában, mindkétszer megzörgette a hálót, köszönjük, ez maradhat így.

Hovatovább, nálunk minden rendben, a dél-amerikaiak is visszaértek a VB-selejtezőkről, úgyhogy kellemes gondokkal küzd Pioli, hogy kiket nevezzen a középpályára a bőséges választékból. Ha minden igaz, akkor a leggyakoribb variáció, vagyis Kondogbia, Gagliardini és Joao Mario szerepelhet az első pillanattól.

Az ellenfélben a legérdekesebb a csatársora, ugyanis az unatkozó sajtó szerint mindenki leigazolnánk. Ez a  mindenki két játékost jelent egyébként, Murielt, aki sérülés miatt nem fog játszani - ez mondjuk pont nem baj - illetve a képen látható fiatalembert.

schick.jpg

Ő Patrik Schick, a csehek új csatárreménysége, és már 2 hónapja az Államokban is kiszolgálnák, ha kérne egy cseh remeket. Szóval, a zuhanyhíradó szerint eléggé szemet vetettünk rá (biztos azért, mert Muriellel együtt jól illeszkedik a olaszosítási koncepcióba). Idén eddig összeszorgoskodott 7 gólt, este pedig árgus szemekkel figyelhetjük, hogy ér-e annyit, mint a kivásárlási ára, vagyis 25 milliót.

Jó lenne a válogatott szünet után egy magabiztos győzelemmel indítani a 9 körös hajrát, úgyis lesz benne kemény meccs dögivel.

Internazionale-Sampdoria, 20.45, TV: DigiSport1

Probabili:

Inter (4-2-3-1): Handanovic - D’Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi - Gagliardini, Kondogbia - Candreva, Joao Mario, Perisic - Icardi

Sampdoia: (4-3-1-2): Viviano - Sala, Skriniar, Silvestre, Regini - Barretoa, Torreira, Praet - Fernandes - Quagliarella, Schick

komment
süti beállítások módosítása