Nerazzurri

Attenzione! Hivatalos: Joao Mario és Gabigol Inter játékos

2016. augusztus 26. 16:56 - PaulPierce34

cqyg-kixeaalyci.jpg

A 120. 'holnapra megegyeznek' 'a héten minden eldől', vagy 'már csak a klubbal kell megegyezni' szalagcímek után, amikor a tököd tele van az egésszel, végre megtörtént a bejelentés. Az Inter hivatalos Twitter oldalán közölte, hogy Joao Mario és Gabigol is megérkezett Milánóba.

 

A hetekig tartó idegtépő tárgyalássorozat után végre sikerült megegyezni a Sportinngal és nagyon úgy tűnik, hogy a portugálok akarata érvényesült, hiszen végül az általuk kért 45 millió eurót fogja Sunika kifizetni Joao Marioért. 5 éves szerződést fog aláírni, évi 3 milliót kell majd beosztania, talán futja majd belőle porlevesre kurvákra. Állítólag akár már a Palermo ellen is játszhat, ha sikerül a papírmunkát elintézni.

Gabriel Barbosával kapcsolatban kicsit több a bizonytalanság. Egyelőre még nem tudni, hogy most, vagy januárban érkezik, a Santos nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy a bajnokság végéig náluk maradjon. A szerződésével kapcsolatban sem tudni egyelőre semmi konkrétat, annyi bizonyos, hogy az Inter 25 millió eurót utal át a brazilok számlájára.

Jovetic és Brozovic távozik, drasztikusan lecsökkentve ezzel az icsek számát, előbbiért 2 zsák krumplit kapunk a Fiorentinától, míg a horvátért 30 millió eurót akarunk, de csak 25-öt kínál érte a Chelsea, ezt pedig minden bizonnyal elég lesz.

Na, hogy fest a Te kezdőd?

komment
süti beállítások módosítása